• Nejčtenější blogy

SKEPPSHULT

Odpovědět
admin
Administrátor fóra
Příspěvky: 52
Registrován: pon 01. čer 2020 8:04:50

SKEPPSHULT

Příspěvek od admin »

Proč se vyplatí investovat do kvalitního litinového nádobí?

Nejste spokojeni se svým současný nádobím? Možná se vám zde jídlo neustále připéká nebo se rozčilujete nad tím, že vám brzy vychladne. Pokud je vaše současné nádobí už nevyhovující nebo toužíte po lepším, je vhodné se neukvapit a vybrat kvalitní nádobí, které vám vydrží celý život. Ať už jste amatérskými kuchaři, nadšenci nebo profesionály, nemělo by ve vaší kuchyni chybět litinové nádobí, protože jde o nádobí, od kterého můžete očekávat ty nejlepší vlastnosti.

Skeppshult-0285T.jpg
Skeppshult-0285T.jpg (153.28 KiB) Zobrazeno 205 x

Proč zvolit litinové nádobí?

Jde o 100% zdravotně nezávadné nádobí, takže v něm můžete bezstarostně připravovat jídlo pro celou rodinu. Litina navíc vydrží po generace. Jestliže jste byli zvyklí každých několik let aktualizovat vybavení, zde máte jistotu, že v něm budete vařit vy a nejspíš i vaši potomci. Litina je vyrobena tak, aby vydržela. Může zrezivět nebo zestárnout a zaprášit se, ale na rozdíl od novějšího nádobí je do značné míry nezničitelná a téměř vždy se dá obnovit, pokud zreziví.
Skvělé je, že litina je přirozeně nepřilnavá. Na rozdíl od moderních nepřilnavých pánví litina neodlupuje z vašeho jídla malé kousky potenciálně zdravotně ně závadného povrchu. Litinové nádobí je vhodné na vaření, pečení, grilování a další. Vaření v litině vám nejen pomůže vyhnout se škodlivým chemikáliím, ale také přidá železo do vašeho jídla. Železo je základní minerál, který pomáhá přenášet kyslík po těle a udržuje buňky zdravé.
Další velkou výhodou vaření s litinou je, že se zahřívá rovnoměrně, takže nevznikají žádná horká nebo studená místa. To znamená, že také vaří vaše jídlo rovnoměrně, takže se vyhnete připálení nebo nedovaření částí vašeho jídla.
Jednou z oblíbených výhod vaření s litinou je skutečnost, že je velmi univerzální, pokud jde o to, co a jak s ní můžete vařit. Může být použita na vaší varné desce, v troubě, nad ohněm nebo kamny na dřevo a dokonce i na grilu.


SKEPPSHULT-9000n.jpg
SKEPPSHULT-9000n.jpg (254.81 KiB) Zobrazeno 205 x


Jaké litinové nádobí pořídit?

Při výběru vsaďte na značku. Nejlepší volbou je litinové nádobí SKEPPSHULT, to je švédská litina, nejlepší litina na světě od švédské firmy. Nejde o žádnou novou společnost, je zde tradice, od r. 1906. Zato značka je jediný originál, u kterého jsou hlavními atributy tradice a solidnost. Je zde garance původu a možná vás zajímá, čím je zajištěna špičková kvalita. Toto nádobí nevzniká na běžícím pásu, ale je to rukodělná výroba. Pokud chcete nádobí, které vám bude dělat radost celý život, značka SKEPPSHULT vám ho zajistí. Jde o poctivé švédské výrobky a tato oficiální švédská distribuce může doputovat snadno i do vaší kuchyně. Chcete vařit opravu zdravě? Od této značky si můžete vybírat litinové pánve, litinové hrnce, litinové mlýnky, litinové pláty, litinové pekáče. Zjistěte více informací na https://www.skeppshult.cz


SKEPPSHULT-0712V-n.jpg
SKEPPSHULT-0712V-n.jpg (195.61 KiB) Zobrazeno 205 x

Odpovědět